Logo dehavenloods.nl


Wie was er in 1960 bij My Fair Lady in Oude Luxor?

Rotterdam - De Dordtse Schouwburg Kunstmin is op zoek naar bezoekers die in 1960 de première van My Fair Lady met Wim Sonneveld en Margriet de Groot in het Oude Luxor in Rotterdam - of een van de eerst daaropvolgende voorstellingen - in het Oude Luxor bijwoonden en daar een bijzondere herinnering aan hebben.

De Nederlandse première van My Fair Lady was op 1 oktober 1960 in het Oude Luxor in Rotterdam. De laatste voorstelling was destijds op 30 november 1962. Meer dan 750.000 mensen zagen deze Nederlandse versie.

Afgelopen maandagavond, op  6 november ging de nieuwste Nederlandse editie van My Fair Lady in première in Theater Carre, nog steeds in de gave vertaling van Seth Gaaikema, en met Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer en Esmee Dekker in de hoofdrollen. Deze nieuwste versie van de musicalklassieker werd door publiek en pers warm onthaald. 

Was u bij de première van My Fair Lady in 1960 en heeft u daar een speciale herinnering aan? Vertel het ons door een mail te sturen naar marketing@kunstmin.nl. Kunstmin beloont de mooiste herinnering met een VIP uitnodiging tijdens een van de drie voorstellingsdata van My Fair Lady in Dordrecht in de kerstvakantie op vrijdag 5 januari om 20.15 uur, zaterdag 6 om 20.15 uur en zondag 7 januari om 14.00 uur.
 

Meer berichten
Shopbox