Afbeelding

Dierenambulance zoekt vrijwilligers

Algemeen 39 keer gelezen

Dierenambulance Dieren4u rijdt in een groot werkgebied en kan veel nieuwe vrijwilligers voor de dierenambulance gebruiken. De drukke periode komt er namelijk weer aan, waar veel (gewonde) vogels en weggelopen huisdieren moeten worden geholpen. Dieren4u is opzoek naar chauffeurs (rijbewijs B) en bijrijders in de woonplaatsen Brielle, Spijkenisse en Hoogvliet.

Altijd al met dieren willen werken? Kan je zelfstandig en in teamverband werken, ben je niet bang aangelegd en heb je 1 dag in de week de tijd om vrijwilligerswerk te doen?  Kijk dan snel op www.werkenbijdieren4u.nl.

Het is misschien lastig een voorstelling te maken wat er allemaal komt kijken bij het werken op de dierenambulance. Daarom organiseert Dieren4u op zaterdag 11 mei om 12:00 uur een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde die vrijwilligerswerk willen gaan doen. Tijdens de bijeenkomst krijg je een beeld wat de organisatie doet, jij mag verwachten en de organisatie van de vrijwilliger verwacht. Aanmelden kan via www.werkenbijdieren4u.nl.  De wordt gehouden op het kantoor in Hoogvliet, ingang Leerlooierstraat ter hoogte nr 44.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant