Fred Marree is springlevend, en bewijst dat met een foto van de krant van vandaag.
Fred Marree is springlevend, en bewijst dat met een foto van de krant van vandaag.

Foutje: Fred Marree dood verklaard...

Rotterdam - Was dat even schrikken gisteren (zondag 22 oktober)! Fred Marree was door de gemeente Rotterdam overleden verklaard! Foutje natuurlijk, bureaucratie, verwisseld met zijn nicht die afgelopen week was overleden. Fred is springlevend, en bewijst dat met een foto van de krant van vandaag. Er kwamen dan ook vrij snel excuses. Maar dat maakt de gevolgen niet minder pijnlijk.

'Dinsdag 17 oktober is mijn nicht overleden, op 18 oktober werd de fout ontdekt, op 19 oktober heb ik gemeente gesproken, maar op 23 oktober was ik nog dood bij 'MijnOverheid' en kreeg mijn echtgenote al post met condoleances van de Sociale Verzekeringsbank. En natuurlijk de melding dat zij een nabestaandenuitkering kon aanvragen.Vervolgens lagen zaterdag 21 oktober nog twee brieven in de bus van een verzekeringsmaatschappij en... van het ABP. Mijn pensioen is per 1 november 2017 gestopt en mijn eega krijgt een eenmalige uitkering. Ook wordt zij binnenkort benaderd voor het weduwepensioen. Mijn liefje was in alle staten en dat gebeurt niet gauw...'

Fred Marree levert regelmatig leuke foto's, verhalen of ideeën aan bij De Havenloods. En via #dagdicht laat @FredMarree je elke dag weten hoe het met hem gaat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden