Gratis optreden Mark Blomsteel bij Correct

Rotterdam - Vanaf vandaag ligt #Dutchboy in de winkels, het nieuwe album van geboren en getogen Rotterdammer Mark Blomsteel die vanuit Nashville opereert. Blomsteel is deze maand in Nederland om '#Dutchboy' live aan het publiek te presenteren. Op zaterdag 21 oktober doet hij een instore optreden bij Correct in Rotterdam (Ceintuurbaan 111) om 14.00 uur, de toegang is gratis.

De geboren en getogen Rotterdammer werkt vanuit Nashville Tennessee keihard om zijn dromen waar te maken. Dat de zanger door een genetische oogziekte aan één oog volledig blind is en met het andere slechts 25% zicht heeft, vormt geregeld een uitdaging, maar heeft Mark nooit tegengehouden. De zanger wil met zijn muziek graag anderen inspireren om zich niet tegen te laten houden hun dromen na te jagen.

Hij nam drie albums op in de beroemde Treasure Isle Studio onder leiding van voormalig manager en producer van The Beach Boys, Fred Vail. Mark werd beloond met drie Dutch CMA awards en trad op in Europa (o.a. op het Country Music Festival in Zurich) en tourde in Amerika.

Na de albums 'Mark Blomsteel' (2012) en 'Crank It' (2014) is '#Dutchboy' het derde studioalbum van Mark. De zanger laat zich inspireren door zijn zoektocht naar de perfecte mix van traditionele country muziek en het new country geluid. Hij mengt invloeden uit de country-, pop- en rockmuziek met als resultaat verrassende songs zoals de single 'Contagious'. Muzikaal hoogtepunt is voor Mark de track 'Saturday Night', een nummer geschreven door Brian Wilson van The Beach Boys.


Op vrijdag 27 oktober staat de zanger met zijn avondvullende show in het Isala Theater in Capelle a/d IJssel. Meer informatie via: www.markblomsteel.com. Daarnaast zal Mark te onder meer te gast zijn bij RTV Rijnmond, Radio Oost, Omrop Fyslan en Omroep Brabant.

Beluister '#Dutchboy'.

Meer berichten