Logo dehavenloods.nl


Griezelen in Overschie!

Rotterdam - Villa Zebra is door Stichting Cultuurrijk Overschie uitgenodigd om weer naar Overschie te komen. Griezel in de herfstvakantie lekker mee en bouw aan de Griezelgrot. Maar liefst acht dagen lang kun je deelnemen aan workshops, samen met je ouders spelen, kunst kijken en boeken lezen.

Iedere dag zijn er programma's voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en van 7 t/m 12 jaar. In totaal komen er wel vijftien kunstenaars verschillende workshops geven die allemaal te maken hebben met griezelen. Kom verzinnen, ontwerpen, kunst maken en huiver mee. Samen werken we in acht dagen aan een Griezelgrot waar op zaterdag 21 oktober een goed feest gegeven wordt. Het programma is elke dag anders, dus het is leuk om een paar dagen mee te komen doen.

Op zaterdag 14 oktober is het openingsfeest van 14.00 tot 17.00 uur met een workshop van Gouden Penseel winnaar Martijn van der Linden en Maranke Rinck. Daarna kun je elke dag workshops volgen om 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Op zaterdag 21 oktober wordt afgesloten  met een feest in de griezelgrot van 17.00 uur tot 19.00 uur.

In Villa Zebra Pop-up Overschie werken kinderen samen met kunstenaars Maranke Rinck, Martijn van der Linden, Katrijn Verstegen, Lucie Havel, Toine Klaassen, Gerjanne & Marijke van Zuilen, Studio MAKY, Pakje Plezier, Hillegon Brunt, Jeannette Ephraïm, Ondine de Kroon, Doris Denekamp & Geert van Mil en Indra Welman.

Een kaartje voor één workshop kost €1,50. Een strippenkaart waarmee je alle workshops kunt volgen kost €3,-. Met een strippenkaart (of als je twee keer een workshop hebt betaald) mag je gedurende acht dagen alle workshops voor jouw leeftijd bezoeken. Let op: Er is een maximum aantal deelnemers per workshop, dus vol is vol! 
Kinderen van 3 t/m 6 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (max. 4 kinderen per volwassene). De workshops voor 7 t/m 12 jaar zijn alleen voor de kinderen. De entree voor volwassenen is gratis. Er is in het gebouw gelegenheid om een kop koffie, thee of glas limonade te drinken, zelf te spelen, klooien en lekker te lezen. 

Je vindt Villa Zebra Pop-up Overschie aan de Willem Hedaweg 3. De locatie is goed bereikbaar met de fiets en te voet. Kom je van verder? Op de Burgemeester Baumannlaan (halte 2e Hogenbanweg) stoppen de buslijnen 32, 33 en 40 . Kom je met de auto? Parkeer dan in de garage van de Hoge Schiehof aan de Baanweg naast Bibliotheek Overschie. 

Kijk voor alle info op http://www.villazebra.nl/popup/

Meer berichten


Shopbox