Logo dehavenloods.nl


Maak kennis met de Arabische cultuur tijdens Het Arab Film Festival. (Foto: Yolanda Visser)
Maak kennis met de Arabische cultuur tijdens Het Arab Film Festival. (Foto: Yolanda Visser)

De uitagenda van Rotterdam voor komende week!

Donderdag
12 oktober

18.30 uur Romeo & Julia
Geniet tijdens deze voorstelling van het beroemdste liefdesverhaal uit de theatergeschiedenis, waarin Romeo en Julia denken dat hun liefde de wereld kan veranderen.
De verboden liefde wordt prachtig neergezet door Shakespeare.
Mooi Weer & Zo, info: www.mooiweerenzo.com

Vrijdag
13 oktober

10.00 uur Arab Film Festival
Altijd al de echte cultuur van het Midden-Oosten willen meemaken? Prikkelende speelfilms, korte films en documentaires leren je meer over liefde, humor en vriendschap maar ook over oorlog en problemen in landen als Egypte, Syrië en Irak.
Cinerama

Zaterdag
14 oktober

11.00 uur Halloween op de Euromast (4+)
Kom jij ook lekker meespoken en griezelen bij het hoogste gebouw in de stad? Knutsel de engste maskers, laat je schminken en win leuke prijzen met de bingo.
Euromast

20.00 uur Geen Daden Maar Woorden Festival
Liefhebbers van literatuur, muziek en spoken word opgelet: deze avond mag je niet missen. Maak kennis met bekende en onbekende schrijvers, dichters, spoken word-artiesten en singer-songwriters op mooie locaties.
Deliplein

20.15 uur New Adventures
Houd jij van dans op topniveau? Laat je dan verrassen door het Scapino Ballet. Drie eigenzinnige choreografen hebben hun eigen dansstukken gecreëerd en zorgen voor een dansvoorstelling waar je je ogen niet vanaf kunt houden.
Theater Rotterdam Schouwburg

Zondag
15 oktober

12.00 uur World Food Day
Weet jij hoe jouw eten geproduceerd, verwerkt en getransporteerd wordt? Tijdens World Food Day leer je het verhaal achter jouw maaltijd kennen en kun je meedoen aan leuke workshops en rondleidingen.
De Markthal

20.30 uur Night of Guitars
Vier gitaristen zorgen voor mooie klanken van akoestische gitaarmuziek. Er is voor iedereen wat wils, want de gitaristen hebben verschillende muzikale achtergronden; van gipsy naar jazz en van klassiek tot pop.
Lantarenvenster

22.00 uur IKODO
De jazzwereld verwelkomt een gloednieuwe groep die een eigentijds geluid opzoekt en zijn eigen composities speelt. Verwacht hippe grooves, veel improvisatie en interactie door de nieuwe talenten van IKODO.
BIRD

Dinsdag
17 oktober

13.30 Hans & Grietje De Musical
'Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?' Hans & Grietje nemen jong en oud mee op avontuur! De rol van Grietje wordt vertolkt door presentatrice Janouk Kelderman. Met de rest van de cast zal zij het publiek een vrolijke avond bezorgen.
Theater Zuidplein

Woensdag
18 oktober

21.00 uur Kieran Goss
Geniet van een van Ierland's meest geliefde performers. Kieran Goss zingt ingetogen liedjes onder begeleiding van zijn gitaar en weet tussendoor zijn publiek te vermaken met sterke verhalen uit zijn geboorteland.
Theater Walhalla

 

Kijk voor meer uitgaanstips op www.uitagendarotterdam.nl

Meer berichten


Shopbox