Zondag gaat het los in het Zuiderpark. (Foto: Rosa Quist)
Zondag gaat het los in het Zuiderpark. (Foto: Rosa Quist)

Talent ontdekken op Metropolis Festival

Algemeen 82 keer gelezen

Rotterdam - Zondag 30 juni kun je tijdens de 31e editie van het Metropolis Festival weer gratis aanstormend talent ontdekken in het Zuiderpark.
De poorten openen om 12.00 uur , een uurtje later beginnen de eerste bands waarna je tot 22.00 uur kan genieten van onder anderen Donny Benet, GRiZ , Snelle, All Them Witches,The Slow Readers Club, The Murder Capital, Mt. Joy en Les Robots.

Al sinds 1988 laat Metropolis een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie. In het verleden speelden er al acts als Twenty One Pilots, The xx, Vince Staples, Kurt Vile, Parquet Courts, IDLES, Tamino, Naaz en Ronnie Flex.

Uiteraard is ook de Pop-up Market van de partij, de creatieve lifestyle markt met handgemaakte, vintage producten als sieraden en kleding.
Voor wie na 22.00 uur nog even door wil is er de bekende afterparty in Rotown aan de Nieuwe Binnenweg. kun je op de enige echte officiële Metropolis Afterparty terecht! Daar kun je tot diep in de nacht dansen op de gezelligste plaatjes en napraten over Metropolis 2019.

Meer info via www.metropolisfestival.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant