Wildcard voor Zadkine student bij bartenderscompetitie
Algemeen 157 keer gelezenRotterdam - Studenten Vera Heezen en Rolf-Jurïen van Dissel van het Zadkine Horeca College gooiden hoge ogen tijdens de landelijke Bols Bartending competition. Zo hoog, dat zij als enige een wildcard wonnen voor de volgende editie in 2020.
Deze derde- en eerstejaars studenten van de managementopleiding bedachten de nieuwe cocktail ‘Airy Peach Berry’ met behulp van hun hun docenten Arie Jordaan en Theo Hezemans. Fruitig, titelfris en super zomers. Een innovatieve cocktail ook. Door de toepassing een nieuw keukenapparaat, waarmee onder hoge druk minuscule luchtbelletjes worden ingeblazen waardoor een fris schuimlaagje ontstaat.
Alle reden om onder leiding van Zadkine-voorman Philippe Raets een toost uit te brengen op een heerlijke zomer. Met een Airy Peach Berry natuurlijk in de brasserie van de school aan het Rotterdamse Benthemplein. Nu maar hopen dat de nieuwe cocktail daar volgend schooljaar op de kaart staat.