Logo dehavenloods.nl


De Oase Bar gaat weer open!

Rotterdam - De Oase Bar gooit de deuren weer open en viert op 12 en 13 oktober een feestje in De Doelen met een Rotterdamse sing-a-long. Dit keer met als bijzondere gasten Martin van Waardenberg en Loes Luca. Met hun eigen liedjes en eigenzinnige humor wordt dat een gegarandeerd feest.

Joke Bruijs en Gerard Cox blijven uiteraard het bruisende middelpunt van De Oase Bar. Ze worden in de voorstelling bijgestaan door Ron Brandsteder, Jacques Herb en het Fata Morgana orkest in originele bezetting.

'De Oase Bar geeft een feestje!' is te zien op 12 en 13 oktober, 25 en 26 november en 7 en 9 december in De Doelen.
Iedere avond komen er andere artiesten langs waardoor elke feestavond uniek is, maar één ding is zeker… Het publiek krijgt wat het wil: feest, variété, onvervalste Rotterdamse humor en een avond om nooit meer te vergeten!

De Oase Bar was het afgelopen theaterseizoen een groot succes in Rotterdam. Alle voorstellingen waren steevast stijf uitverkocht. De Rotterdammers kregen er geen genoeg van. Niet zelden gingen ze meerdere malen naar de voorstelling om te genieten van de Rotterdamse liedjes van weleer.

De Oase Bar geeft een feestje! is nog tot en met eind december zesmaal te zien in De Doelen in Rotterdam. Meer informatie, de speellijst en hoe u kaarten kunt reserveren, is te lezen op www.deoasebar.nl en www.dedoelen.nl.

Meer berichten


Shopbox