Afbeelding

Pignon’s FLAMMKUCHEN opent in de Foodhallen Rotterdam

Algemeen 162 keer gelezen

Rotterdam - Vanaf 1 september is de Foodhallen Rotterdam een keuken rijker. Bij Pignon’s FLAMMKUCHEN kun je smullen van rijk belegde flammkuchen, gebakken in een houtoven volgens authentiek recept. Het wereldberoemde gerecht uit de Elzas heeft een knapperige en flinterdunne bodem en wordt belegd met verschillende toppings. Pignon’s FLAMMKUCHEN komt in de Foodhallen Rotterdam pal naast de wijnbar. 

De flammkuchen van Pignon’s komen in twee formaten, voor jou alleen of om te delen. Naast de klassieke flammkuchen zijn er ook vega en zoete varianten. Voor vlees en vis kun je bijvoorbeeld kiezen uit een topping van rauwe ham, vijg, lamsoor en granaatappel, of zalm, feta en kappertjes. Ook staat er een heerlijke variant met rookworst, appel en zuurkool op het menu. Liever vega? Kies dan voor groene asperges met rode ui en zongedroogde tomaatjes, of roquefort met stoofpeer, walnoot en honing. Voor liefhebbers van zoet is er een flammkuche met banaan, kokosvlokken, crushed M&M’s en karamel. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant