Foutje? Of voorteken?
Foutje? Of voorteken?

Spannennnnd!!! Morgen weten we écht of het Songfestival in Rotterdam is!

Algemeen 67 keer gelezen

Rotterdam - Oh, oh, oh, het begint nu wel héél spannend te worden of het Eurovisie Songfestival volgend jaar in Rotterdam is! Journalisten, gemeentebestuurders van Maastricht en Rotterdam en natuurlijk honderdduizenden fans zitten met het klamme zweet in de handen te wachten toch het verlossend woord morgen, rond 12.00 uur, eindelijk gegeven wordt. 

Óf tot het eerder uitlekt natuurlijk. Zoals gisteren het geval leek. Toen bleek op de officiële website van het liedjesfestijn namelijk een pagina aangemaakt waarin Rotterdam wordt genoemd als locatie voor het festival. De pagina werd ontdekt, verdween meteen weer offline en even later haastte de organisatie zich te zeggen dat er alvast zo’n pagina voor én Rotterdam, én Maastricht gemaakt was. Waarvan er slechts eentje morgen écht online hoort te komen.

Vrijdag 30 augustus wordt vanaf 11.58 uur op NPO 1 en NPO 2 bekend gemaakt of Maastricht of Rotterdam verkozen is tot gaststad van het Eurovisie Songfestival 2020. Later die middag zijn er twee persconferenties, waarvan er maar ééntje echt doorgaat. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat dat in Rotterdam zal zijn. Zo ja, dan is De Havenloods daarbij. En vind je op deze website het laatste nieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant