Afbeelding

Het paradijs aan de voet van de Euromast

vr 27 sep 2019, 14:42 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

Ervaar het ontspannende effect van de natuur in de stad tijdens de Paradijs Wandeling in het Euromast Park op zondag 13 oktober van 10:00 tot 12:00 uur.

Lichaam en geest in balans
Paradijs Wandelingen is gebaseerd op de uitgangspunten van ‘shinrin-yoku’: een vertragende wandeling in de natuur waarbij je al je zintuigen inzet om de natuur van dichtbij te ervaren. Tijdens een Paradijs Wandeling krijg je oefeningen aangereikt om je zintuigelijke waarneming te versterken. Door met aandacht waar te nemen, komt het zenuwstelsel tot rust. Komen lichaam en geest in balans.

Gezond in de stad
Shinrin-yoku, Japans voor bosbaden, wint ook in Europa steeds meer terrein. Het is wetenschappelijk bewezen dat een onderdompeling in de natuur het immuunsysteem kan versterken, stress tegengaat en het gevoel van welzijn een boost geeft. Om dat effect te bereiken hoef je niet naar het bos, dat kan ook in de stedelijke natuur. Paradijs Wandelingen maakt de ervaring van een bosbad mogelijk in de groene oases van de stad.

Aanmelden
Wie de gunstige werking van de natuur op lichaam en geest wil ontdekken kan zich aanmelden via: paradijswandelingen@gmail.com.

Locatie: Euromast Park
Data:         Zondag 13 oktober 2019
Tijd:         10:00 – 12:00 uur
Prijs:         € 20,- euro (incl. thee)

Er is plaats voor maximaal 8 personen. Bij slecht weer wordt een nieuwe datum ingepland.

Uit de krant