Poppentheater Kletskous.
Poppentheater Kletskous.

Poppentheater Kletskous bij Kinderkasteel Rhoon

Algemeen 93 keer gelezen

Op zondag 6 oktober heeft de commissie Kinderkasteel binnen de Stichting Kasteel van Rhoon weer een leuke kindervoorstelling op het programma staan voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Om 15.00 uur begint het Poppentheater in de Empirezaal en speelt daar het verhaal “Ga je mee naar de zee?”

Rhoon – ’Muis wil op vakantie, lekker naar de zee! Spelen op het strand, rollen in het zand. Zwemmen in de blauwe zee, kom ga met ons mee! Ga je mee naar de zee? We zijn er bijna, we zijn er bijna. Fantasierijke voorstelling met live muziek waarbij iedereen mee mag op vakantie naar zee.’

De voorstelling staat in het teken van de kinderboekenweek 2019 . Het thema is ‘vervoersmiddelen’ en het motto is ‘reis je mee?’ Voor de kinderen die naar de voorstelling komen is er om 14 uur gelegenheid om gebruikte boekjes op een kleedje te verkopen of te ruilen. Kaarten a € 7,50 koop je: online via deze link: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen.php?id=464 of bij het Wijnhuis Rhoon op het Strawinskiplein 6 in Rhoon of bij het ThéCafé Rhoon op de Julianastraat 57 in Rhoon. Meer info op https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant