Afbeelding

WCR speelt mooie wedstrijd

Algemeen 145 keer gelezen

WCR (za) speelde de 2e competitiewedstrijd thuis tegen ZBVH. Met een ietwat gewijzigde opstelling speelde WCR deze wedstrijd. WCR begon redelijk aan de wedstrijd er was strijd en een plan. Bij vlagen kwam WCR er goed door, maar was de eindpass steeds niet helemaal op maat. Uiteindelijk wist Kevin de Groote door te breken op links. Hij zette goed voor en Darragh Zondervan maakte zijn eerste doelpunt van dit seizoen 1-0!

Rhoon - Het spel golfde heen en weer, maar ZBVH kon eigenlijk geen echte kansen creëren. Net voor rust kwam Mitchel Keikes goed door over rechts en ook hij wist Darragh Zondervan te bereiken. 2-0! Na de rust werd de zieke Jordi Dirven vervangen door Sharondly Joaquin. ZBVH probeerde wel wat, maar wist nog steeds geen potten te breken. Nadat WCR dit weer goed had overwonnen kwamen de kansen weer voor de formatie van Cor Waalboer.

Het was Mitchel Keikes wederom die dit keer Quyten Deelen diep stuurde. Quyten Deelen was sterk in het duel en wist de 3-0 te scoren. Hierna ging ZBVH wel iets harder spelen. Wat overtredingen volgden, maar gelukkig zonder echte gevolgen. Het slotakkoord kwam vanuit een hoekschop. De bal werd ingekopt door Lars Verheij, maar werd bewust van richting veranderd door Darragh Zondervan. De 4-0 was een feit en zijn hattrick ook. Knappe teamprestatie van de ploeg uit Rhoon. Man of the Match: Darragh Zondervan.