Ingejan Hölslag Ouderen Songfestival 2019 prefinalist
Ingejan Hölslag Ouderen Songfestival 2019 prefinalist Foto: Willemijn Ploem

Ingejan Hölslag in prefinale Ouderen Songfestival 2019

zo 22 sep 2019, 13:24 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

Ingejan Hölslag uit Spijkenisse staat in de prefinale van het Ouderen Songfestival 2019. Hölslag bracht donderdag 19 september j.l. in Vitalis Wissehaege Eindhoven een heerlijk zwoele versie van Blue Bayou. Hij werd daarbij op de piano begeleid door artistiek manager van het Ouderen Songfestival, Kees van Zantwijk. Hölslag, uitgedost in een toepasselijk overhemd met tropische print, wist met zijn uitvoering van het lied bekend van onder anderen Linda Ronstedt, de jury onder leiding van juryvoorzitter Ben Lansink te overtuigen.

Het Ouderen Songfestival heeft dit jaar elf voorrondes en drie prefinales. De prefinales zijn in respectievelijk Aan de Slinger Houten (27 oktober), Theater de Speeldoos Vught ( 3 november) en Posthuis Theater Heerenveen (10 november). Hölslag zal op 3 november in Vught aantreden. Begeleid door het OSF Combo onder leiding van Kees van Zantwijk zal hij een gooi doen naar een van de zestien felbegeerde finaleplaatsen. De Grande Finale vindt dit jaar plaats op zaterdagmiddag 7 december, wederom in het hoofdstedelijke DeLaMar Theater.

Toegangskaarten en informatie zie www.ouderensongfestival.nl

Uit de krant