Afbeelding

Makelaarskantoor aan de Maaskade in regenboogkleuren

vr 27 sep 2019, 14:59 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

House of Colours is het thema voor de Rotterdam Pride 2019 en staat symbool voor een kleurrijke en diverse stad.

Ooms Makelaars is al meer dan 90 jaar onderdeel van Rotterdam en ziet het dan ook als een belangrijke taak om maatschappelijke initiatieven in deze stad te ondersteunen.

We voelen ons erg betrokken bij dit thema omdat Ooms Makelaars net als House of Colours een enorm divers bedrijf is, waar iedereen welkom is. De mens staat bij Ooms altijd centraal. Hierdoor bestaan al onze teams uit combinaties van mannen en vrouwen met heel diverse achtergronden. Het maakt Ooms Makelaars niet uit wat je leeftijd, religie, seksuele voorkeur, culturele achtergrond, gender, inkomen, politieke voorkeur of visie op de samenleving is. Bij ons levert iedereen een bijdrage op basis van zijn of haar talenten en eigen interesses.

Om dit initiatief te ondersteunen heeft Ooms Makelaars haar iconische letters op het dak van het kantoor aan de Maaskade omgetoverd in de welbekende regenboogkleuren. Op deze manier zetten we dag en nacht ons bekende locatie in om Rotterdam Pride te ondersteunen.

Uit de krant