WK Kettlebell Sport
WK Kettlebell Sport Foto: Barry Andre

Barry Andre werd wereldkampioen op een vegan dieet

Algemeen 156 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

Wil je weten hoe je een plantaardig of vegan dieet kan toepassen in de huidige maatschappij en er (top)prestaties mee kan leveren? Het bezitten van alleen de juiste kennis over voeding is niet altijd een garantie voor succes. Als topsporter en gescheiden vader van twee kinderen (12 en 9) is het altijd opnieuw leren en blijven doen wat werkt in het dagelijks leven.

Tijdens deze seminar ga ik je vertellen hoe ik dit in het dagelijks leven voor elkaar krijg. Je ontvangt van mij praktische tips en ik laat je zien dat het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is.

- Hoe doe ik dat met twee jonge kinderen? Wat eten zij dan?
- Hoe is mijn eetpatroon rondom mijn trainingen?
- Wat eet ik als ik uit eten ga? Of er is een feestje?
- Hoe heb ik dit tijdens het wereldkampioenschap afgelopen mei gedaan?
- Wat als ik een lange autorit voor de boeg heb?
- Hoe ga ik om met mijn omgeving, familie, vrienden en andere sporters?
- Hoe en waar doe ik mijn boodschappen?
- Etc, etc, etc...

Wat krijg je niet!
Deze avond ga ik je niet overtuigen om plantaardig te gaan eten en komen ook niet alle gezondheidsvoordelen aanbod. En hoewel ik vroeger nog nooit gehoord had van pastinaak, knolselderij of zoete aardappel ga ik ook geen recepten behandelen. Het internet staat namelijk vol met deze informatie.

Ik wil je juist vertellen hoe je in “everyday life” in de huidige maatschappij de juiste beslissingen kan nemen om een plantaardig dieet te starten en vol te houden. Ik laat je zien hoe het praktisch werkt en hoe mijn dagen er uitzien. Uiteraard laat ik af en toe wel een aantal recepten zien en krijg je ook 3 recepten van mijn kampioensdieet mee naar huis.

Wie ben ik?
Ik ben Barry Andre. Naast dat ik vader ben van twee dochters, werd ik afgelopen voorjaar wereldkampioen kettlebell sport op mijn 43e. Op het onderdeel snatch met 24kg mocht ik een gouden medaille in ontvangst nemen. De afgelopen 4,5 jaar heb ik hier mijn hele leven en dieet voor aangepast om te kunnen presteren op dit niveau. Ik eet plantaardig en e-nummervrij, suikervrij, lactosevrij en glutenvrij.
Daarnaast ben ik oprichter en hoofdtrainer bij de Rotterdam Kettlebell Academy.
Facebook profiel: https://www.facebook.com/barryandre1
Instagram: @barryandre1 of https://www.instagram.com/barryandre1/

Wat is kettlebell sport?
Kettlebell sport is een fysiek en mentaal zeer zware vorm van gewichtheffen. Als ik het kort omschrijf dan is het “endurance weightlifting with kettlebells”. Het is een “slow progression” sport voor alleen atleten die jaren de discipline kunnen opbrengen om aan hun techniek, kracht en conditie tegelijkertijd te werken. Herstel en voeding spelen daarbij een belangrijke rol.
Meer info over deze sport:
https://kettlebellrotterdam.nl/2017/01/17/kettlebell-sport-wat-is-het/

Inschrijven:
Stuur een e-mail info@kettlebellrotterdam.nl, facebook messenger bericht of whatsapp 06-22465155.
Let op, het aantal plekken van het seminar is beperkt en vol=vol.

Seminar praktische info
Prijs: Gratis en toegankelijk voor iedereen
Datum/tijd: Vrijdag 11 oktober 19:30 - 21:00
Parkeren: Gratis

Locatie:
Rotterdam Kettlebell Academy
Cornusbaan 37
2908 KB Capelle aan den IJssel
https://kettlebellrotterdam.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant