Yogastudio in Entrepotgebouw
Yogastudio in Entrepotgebouw Foto: Michelle Arnold

Yogastudio op nieuw horecaplein Entrepotgebouw

di 1 okt 2019, 10:48 Algemeen 0 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via onze website www.dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site berichten met foto plaatsen!

Deze week start Sigrid Fluit haar gloednieuwe yogastudio ‘Taste of Yoga’ in de vijf Werelddelen (voormalig Vrij Entrepot) op de Kop van Zuid. In de stijlvolle studio worden door haar, als bevoegd yoga instructor, lessen
gegeven in yoga en pilates voor zowel bedrijven als particulieren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat yoga, burn-outklachten vermindert. Het zorgt voor meer balans: het lichaam wordt sterker & flexibeler, terwijl de geest ont-strest en ontspant.
Steeds meer werkgevers bieden hun medewerkers daarom een uurtje yoga aan, wat ook bijdraagt aan een betere samenwerking.

In het Entrepotgebouw komt een nieuw horecaplein, dat toegankelijk is voor iedereen. Hier staan ontmoetingen met anderen centraal. Het is de plek om te flexwerken, of een kantoor te huren. In dit gebouw heeft Taste of Yoga haar onderkomen gevonden. Op de eerste etage - met zo’n 80 m2 - wordt (bedrijfs-)yoga aangeboden in groepjes van maximaal 12 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Uit de krant