Logo dehavenloods.nl


Aanmelden tot en met 15 september via www.flanderijnfoundation.nl.
Aanmelden tot en met 15 september via www.flanderijnfoundation.nl.

Flanderijn geeft jonge werkzoekenden een boost

Rotterdam - Werkzoekende jongvolwassenen weerbaarder en zelfredzamer maken op de arbeidsmarkt. Dat is het doel van The Boost, een trainingsprogramma ontwikkeld door de Flanderijn Foundation. Na de succesvolle edities in 2015 en 2016, waar bijna de helft van de in totaal 50 deelnemers binnen enkele maanden een baan vond, wil de Flanderijn Foundation dit najaar 15 jongeren op weg helpen naar een baan die bij hen past. De foundation is een maatschappelijk initiatief van de landelijk opererende incasso-en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn.

The Boost is een uniek en kosteloos trainingsprogramma van 10 weken waardoor de deelnemers een boost krijgen door middel van een uitdagend en gevarieerd programma. Een combinatie van online opdrachten, workshops en een Boostcamp waarin de deelnemers vier dagen met elkaar aan de slag gaan met het realiseren van hun persoonlijke doelen. Het vergroten van het zelfvertrouwen, het opstellen van een opvallend CV én de zenuwen de baas blijven bij een sollicitatiegesprek zijn enkele van deze doelen.

Er staan twee rondes gepland, waarbij er per ronde circa 15 deelnemers kunnen deelnemen. Qua werving en selectie van de deelnemers ligt de focus in de eerste ronde op het zuiden van Nederland. Deze ronde begint op 25 september 2017. De tweede ronde start in het eerste kwartaal van 2018 waarbij de focus ligt op het noorden van het land.
Werkzoekende jongeren tussen de 18 en 30 jaar met een MBO, HBO of WO diploma kunnen zich nog tot en met 15 september aanmelden via www.flanderijnfoundation.nl/online-aanmelden.
 

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox