Scene uit de voorstelling Fat boys
Scene uit de voorstelling Fat boys Foto: Sanne Peper

Een theatervoorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem (6+)

Algemeen 9 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via ‘Schrijf mee’ op onze site!

Op zondag 19 januari om 15:00 uur komt Het Ministerie van Onverrichter Zake met de voorstelling Fat boys (6+) naar het Maaspodium. Fat boys geeft een ode aan alle ‘onhandelbare jongetjes’ en kinderen die niet binnen ons systeem passen. De voorstelling is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje.


Fat boys (6+)
Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is super snel, super grappig, super onhandelbaar, super snel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (super traag, super dom, super sterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich vol overgave op alles wat er op zijn pad komt.

Makers
Fat boys (6+) wordt gespeelt door het nieuwe jeugdtheatergezelschap Het Ministerie van Onverrichter Zake. Het jeugdtheatergezelschap staat onder leiding van Niek van der Horst en Danielle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten, zoals bij Fat boys (6+) Eva Zwart.

Uit de krant