banner van de actie
banner van de actie Foto: Ik

Black Friday heet in het Zwaanshalskwartier Go Green Friday!

Algemeen 66 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan op onze site zelf een bericht met foto aanleveren!

Geen vlees eten, vaker de fiets pakken, nooit meer met het vliegtuig op vakantie; allemaal manieren om je impact op het milieu te beperken. Helaas weten maar weinig mensen dat het stoppen met kopen van spullen het grootste milieu-effect heeft!

Heel jammer dat de overgewaaide gekte van ‘Black Friday’ precies dat veroorzaakt: een hoop nieuwe spullen aanschaffen die je eigenlijk niet nodig hebt. Zo stelt Petri Buijn, eigenaresse van KickaBoo! Second Hand Made Kidsstuff. Zij organiseert in het Zwaanshalskwartier op 29 november dan ook de tegenbeweging ‘Go Green Friday’.

“Wij willen hiermee aandacht voor bewuster consumeren door het aanbieden van kwalitatieve spullen die een tweede leven verdienen; of dat nu kleding is, speelgoed, meubels of boeken zijn.” Diverse groene ondernemers in dit leuke winkelgebied in Rotterdam Noord zijn daarom speciaal geopend tot 20:00h s’avonds met allerlei (soms ludieke) acties en events.

In het Zwaanshalskwartier it is easy being green!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant