Afbeelding
facebook/Stichting Biezonder

Kerstontbijt Stichting Biezonder in Sophia Kinderziekenhuis

Algemeen 5 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via ‘Schrijf mee’ op onze site!


Eerste Kerstdag organiseerde Stichting Biezonder een Kerstontbijt voor het gehele Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Dit alles om de (ernstig) zieke kinderen in het ziekenhuis en hun ouders het gevoel te geven dat zij niet werden vergeten tijdens deze dagen.

Dit was het vijfde jaar dat de Stichting Biezonder een Kerstontbijt verzorgde in het Sophia Kinderziekenhuis. We hebben alle kindjes en hun ouders van een ontbijt voorzien. Tevens kregen de ouders een goodiebag en mochten de kindjes een cadeautje uitzoeken, die werden uitgedeeld door de Kerstman. Voor de kleinsten was er een knuffelvlinder van onze stichting.

Mede dankzij donateurs en sponsoren zoals Bakker Ammerlaan, Uniekaas, Nestlé, hebben wij dit ontbijt kunnen organiseren. Een flinke klus, maar alles werd door de vrijwilligers met liefde gedaan en geregeld.

Er werd niet alleen een ontbijt uitgedeeld, er waren ook schminkers, een Kerstelf en een Kerstman om het geheel een feestelijke sfeer te geven. Dit alles om de kinderen en ouders even het ziek zijn te laten “vergeten” en een glimlachje op hun gezicht te toveren.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingbiezonder.nl

Uit de krant