Directeur Daan van der Vorm (midden) reikt de cheque uit aan Daniel van der Ham (links) en penningmeester Martin Padmos
Directeur Daan van der Vorm (midden) reikt de cheque uit aan Daniel van der Ham (links) en penningmeester Martin Padmos Foto: Peter Lodder

Thuis in Charlois krijgt maar liefst 25.000 euro van jubilerend bouwbedrijf

Algemeen 201 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is een ingezonden bericht. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl zelf een bericht met foto aanleveren.

Woensdag 27 november was een bijzondere dag voor Stichting Hulpcentrum Portland in Charlois. Directeur Daan van der Vorm van het Papendrechtse Bouw-en ontwikkelingsbedrijf Vorm reikte een cheque van maar liefst vijfentwintigduizend euro uit aan de vrijwilligersorganisatie ‘Thuis in Charlois’. Deze feestelijke gebeurtenis volgt op het honderdjarig jubileum van het bouwbedrijf, wat zijn wortels heeft in dezelfde wijk waar Hulp- en ontmoetingscentrum Portland gevestigd is. Opa Daan van der Vorm startte een bouwbedrijf aan de Boergoensevliet, en dat bedrijf is in de afgelopen honderd jaar uitgegroeid tot een grote speler in de vastgoedmarkt.

Aan de cliënten en bezoekers van het jubileumfeest werd gevraagd een donatie te doen aan de stichting Daniel van der Vorm, die al heel wat jaren goede doelen in groot-Rotterdam steunt.

Projectcoördinator Daniel van der Ham en penningmeester Martin Padmos nemen de gift dankbaar in ontvangst. Daniël van der Ham: ‘Afgelopen jaren zijn we vol enthousiasme aan de slag gegaan in deze wijk. Niet alleen weten veel wijkbewoners de weg naar de Bethelkerk aan de Boergoensevliet te vinden, ook hebben we ons weten te onderscheiden door snel en adequaat oplossingen te vinden voor de vele uitdagingen die we in de wijk tegenkomen. Deze cheque is voor ons een enorme bemoediging om door te gaan op de ingeslagen weg, en het zal dan ook volledig ten goede komen aan het noodfonds wat we ingericht hebben’.

Het komend half jaar zal in het teken staan van een grondige verbouwing en herinrichting van het gebouw, wat onlangs van eigenaar is gewisseld. De Bethelkerk is de thuishaven van Hulpcentrum Portland, waar een wijkrestaurant, een huiskamer, een uitdeelplek van de Voedselbank en een inloopspreekuur zijn gevestigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant