Laurenskerk aangelicht
Laurenskerk aangelicht Foto: Peter van Wijk

Kerst in de Laurenskerk

Algemeen 7 keer gelezen

Rotterdam  - Dit bericht is ingezonden bij De Havenloods. Via onze website dehavenloods.nl kan iedere Rotterdammer een bericht met foto aanleveren!

In de sfeervolle Laurenskerk van Rotterdam zijn er weer verschillende kerstdiensten. Op dinsdag 24 december is er om 19.00 uur een kinderkerstviering voor jong en oud met een leuk kerstspel ‘schaapje gezocht’. En een koortje o.l.v. Renske Wassink. Om 21.00 uur is er een kerstzangdienst met veel samenzang van bekende liederen en prachtige bijdragen van het jongerenkoor Young Voices o.l.v. Carla Veeningen.

Daarna is er om 23.00 uur de Kerstnachtviering, een dienst van Schrift & Tafel, m.m.v. de Laurenscantorij o.l.v. Wiecher Mandemaker.

In al deze drie diensten op 24 december is Hayo Boerema de organist en ds Harold Schorren (Laurenspastor) de voorganger.

Kerstochtend, 25 december bent u om 10.30 uur welkom. Opnieuw zal de Laurenscantorij o.l.v. Wiecher Mandemaker aanwezig zijn, evenals organist Hayo Boerema. Voorganger in deze dienst is ds Bernard van Verschuer

Laurenskerk met lichtjes in bomen
Rasmus sneeuw Laurenskerk

Uit de krant