Hugo gaat voor goud!
Hugo gaat voor goud! Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Hugo is een leuke, gezellige vent. Wie heeft er een huisje voor ‘m?

Algemeen 9 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via ‘Schrijf mee’ op onze site!

Adoptiekat Hugo is een leuke vent en hij vindt het gezellig om samen dingen te doen. Zo gauw het even kan, weet hij een heel team om zich heen te smeden, al is hij nog wel wat voorzichtig met wie er mag aansluiten. Andere viervoeters? Mwahh… zijn voorkeur ligt eerder bij mensen. Waar Hugo dan wel naar op zoek is? Nou, sportieve kwaliteiten zijn uiteraard belangrijk maar de onderlinge klik misschien nog veel meer. En daar heeft hij een fijn neusje voor. Deze lieve kater haalt bij iedereen het beste naar boven en is dan ook verdiend tot ‘coach van het jaar’ verkozen. Inmiddels staat Hugo te popelen om een nieuw thuis, plus nieuw team, aan de haak te slaan. Met binnen- en buitenbaan, om alvast flink te gaan trainen. Het Olympische jaar 2020 staat immers voor de deur en Hugo gaat voor goud!

Ook deel uitmaken van dit gouden team? Kijk voor meer informatie over Hugo en het adopteren van een kat op: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-hugo/

Uit de krant