Directeur en medewerkers Theater Zuidplein op de foto met de 100.000ste bezoeker.
Directeur en medewerkers Theater Zuidplein op de foto met de 100.000ste bezoeker.

Theater Zuidplein ontvangt 100.000ste bezoeker!

Algemeen 94 keer gelezen

Rotterdam - Vrijdag 20 december verwelkomde Theater Zuidplein de 100.000ste bezoeker van 2019. Een cheque ter waarde van 100.000 theaterseconden werd aan Rina Pektok overhandigd door directeur Emmelien Matthijsse: ‘Een bijzondere mijlpaal dat we in het huidige theater, na een aantal jaren groei, de honderdduizendste bezoeker nog hebben begroet.’ Hiermee is de stijgende lijn in het aantal bezoekers over de afgelopen jaren doorgezet.


‘Ik wist niet wat mij overkwam! Maar ik ben er wel erg blij mee’, glimlacht winnares Pektok uit Rotterdam. Haar 100.000 theaterseconden staan gelijk aan 1 seizoen lang iedere maand gratis met z’n tweetjes naar een voorstelling in het nieuwe Theater Zuidplein.  

Het is een feestelijk seizoen voor Theater Zuidplein. Dit jaar viert het theater haar 65-jarig bestaan en in september 2020 gaan de deuren van het nieuwe pand open. Het toekomstige gebouw biedt Theater Zuidplein meer mogelijkheden om haar ambities voort te zetten én uit te breiden. Het belooft dé culturele hotspot van het Hart van Zuid te worden. Een dynamische plek voor ontmoeting waar mensen van voorstellingen, events en lekker eten kunnen genieten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant