dansles balkan fusion dance
dansles balkan fusion dance Foto: johannes ode

‘Afgelopen tijd viel het mij op dat ik, maar ook mijn omgeving constant ‘aan’ staat’

Algemeen 9 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via ‘Schrijf mee’ op onze site!

Op zondag 12 januari 2020 organiseer ik een dansworkshop op locatie Danskantoor in Rotterdam Noord. Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan onze lichaam, schakelen we onze hoofd even uit en volop bewegen op de heerlijke Balkanbeats! Afgelopen tijd viel het mij op dat ik, maar ook mijn omgeving constant ´aan´ staat en veel prikkels om zich heen heeft. Veel To Do lijstjes die afgevinkt worden en vooral veel dingen die moeten.

Met deze workshop wil ik even terug naar de basis. Even een momentje voor jezelf! Een geweldige remedie om te ontspannen en alles te laten gaan zijn dans en muziek. In 1,5 uur gaan we heerlijk dansen, leer je de basics van voet, arm en heuptechnieken op afwisselende muziek. We gaan daarnaast een fullbody workout doen en beetje zweten kan geen kwaad :-) Deze dansvorm versterkt de spieren, maakt je lichaam soepel, verbetert je coördinatie en maakt je op een subtiele manier bewust van je lichaam. De workshop is een creatieve mix van conditietraining, danscombinaties, improvisatie, ontspanning, energie maar vooral dansplezier.

Wees er op tijd bij! Er zijn een beperkt aantal plekken ivm de dansruimte. Twijfel je nog, omdat je niet zeker weet of het iets voor jou is, dan is er natuurlijk maar een manier om erachter te komen. Stap uit je comfort zone en ontdek de kracht van dans!

Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-feel-good-in-your-body-dansworkshop-85489869501

www.balkanfusiondance.nl

Uit de krant