Afbeelding
Foto: GinoPress B.V.

Na dag lang zoeken vindt politie Mercedes met lichaam van vrouw in de Nieuwe Maas

Algemeen 143 keer gelezen

Rotterdam - Na een dag lang zoeken heeft de politie zondagavond laat een Mercedes met het lichaam van een vrouw uit de Nieuwe Maas getakeld. De politie was op zoek naar de auto na de verklaring van een man die in de nacht van zaterdag op zondag onderkoeld en met een steekwond uit het water was geklommen. De 38-jarige man wordt verdacht van een misdrijf en is aangehouden. 

Omstanders meldden zaterdagnacht dat er een man uit de Maas was geklommen. In het ziekenhuis verklaarde de man dat er nog iemand in de auto zat. De politie startte een onderzoek in rond de Parkkade in de Nieuwe Maas naar het voertuig.

Met behulp van sonarapparatuur werd de auto aangetroffen. Duikers van de politie lokaliseerde de auto in het water, maar konden door de harde stroming weinig uitrichten. Een bergingsvaartuig van Smit kwam ter plaatse en heeft de auto rond 23.00 uur uit de Maas getakeld. Een stuk verder is de auto achter zwarte schermen op de Parkkade gehesen.

Rond middernacht haalden medewerkers van de Forensische Opsporing een lichaam uit de auto, een zwarte Duitse Mercedes, aan de bijrijderskant. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant