Afbeelding

Dorpskerstzang Albrandswaard 2019 wederom groot succes

Algemeen 65 keer gelezen

Op zondag 22 december vond in de Maranathakerk van Rhoon traditiegetrouw de Dorpskerstzang plaats. De kerstvieringen waren met twee volledig gevulde kerkzalen wederom een groot succes. In totaal genoten ruim 1000 bezoekers van een intieme sfeer en prachtige kerstklanken gezongen door het koor. Het was een bijzonder samen zijn, zingen en luisteren.

Albrandswaard - De Stichting Dorpskerstzang en Raad van Kerken Albrandswaard danken via deze weg van harte alle medewerkenden aan de Dorpskerstzang: het I.J.E. koor en het I.J.E.-gelegenheidskoor o.l.v. Theo Barendrecht, de I.J.E.-band en koperkwartet, organist Sander van der Kaaij en dominee Marianna van der Graaf.

Zonder de medewerking en steun van de volgende organisaties was de Dorpskerstzang Albrandswaard niet mogelijk geweest: Autobedrijf Baas, Autobedrijf Palsgraaf, Creativiteiten, de Plantenhal, fotoSJORS, HSF audio, MCD supermarkten, Nageltjes & zo, Optiek TOM, Primera Polder, Roobol woonwinkels, TAB transport, Verhuisbedrijf Moerkerken, Vlierodam, V.O.F Gebroeders Barendregt.

“Heel graag tot ziens bij de Dorpskerstzang 2020!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant