Afbeelding

Sportieve voornemens waarmaken bij PAC Rotterdam

Algemeen 5 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdam kan zelf een bericht met foto plaatsen via ‘Schrijf mee’ op onze site!


Is uw goede voornemen voor 2020 ook om meer te gaan bewegen? De Sportieve Wandelgroep van PAC Rotterdam biedt u de kans dit voornemen ook daadwerkelijk waar te maken. Zij starten op  9  januari 2020 een beginnerscursus sportief wandelen. Deze beginnerscursus start om 19.15 uur bij PAC aan het Langepad 16. De cursus bestaat uit 10 lessen van 1 ½ uur en kosten voor de volledige cursus zijn € 33,-. Hiervoor krijg je naast een gediplomeerde trainingen, informatie over schoenen kleding en materiaal en afsluitende wandeltocht van 15 km.
De beginnerscursus is een goede start voor iedereen die graag in een sociale groep gezamenlijk sportief buiten wil bewegen. Naast de gezonde effecten van het wandelen staan gezelligheid en saamhorigheid bij ons hoog in het vaandel.
De opstap cursus zal bestaan uit buitentrainingen met looptechniek en conditieopbouw. het volbrengen van de volledige opstapcursus kan je makkelijk en met veel plezier aan onze reguliere trainingen en mooie tochten deel te nemen.
Als afsluiting zullen we op zaterdag 21 maart de mogelijkheid bieden om gezamenlijk een mooie lange wandeling van 15 KM te maken.
Aanmelden en meer informatie kunt u krijgen via: bureau.pac@gmail.com.

Uit de krant