Afbeelding

Opening Daisy’s Trendsalon

Algemeen 249 keer gelezen

Daisy Groen opent in winkelcentrum de Fuik op 1 feb 2020 ‘Daisy’s Trendsalon’. “Daisy’s Trendsalon is een salon waar we alles met nagels, wimpers en wenkbrauwen doen. Hiernaast bieden we ook (stoel)massages en reiki behandelingen aan. Deze behandelingen worden in een aparte ruimte gedaan.”

Hoogvliet - “Na jarenlang thuis een salon te hebben gehad kon ik in het winkelcentrum de Fuik op nr 5 een mooi pand huren. Dat was een hele uitdaging. Een kans die ik niet kon laten lopen. Ik ben zelf de passievolle en creatieve nagelstyliste. Je kan bij mij terecht voor chique, extravagante of gewone nagels.”
De wimpers en wenkbrauwen neemt Iris van Beautysalon ByIris voor haar rekening. Wimpers en wenkbrauwen zijn haar passie. Voor de stoelmassages en de reikibehandelingen hebben we een hele goede therapeut. Die probeert om mensen weer in hun kracht te zetten en hun problemen op te lossen.”
Nieuwsgierigen kunnen zaterdag 1 februari komen kijken tijdens de opening. Bezoekers worden verwelkomt met een hapje en een drankje. Daisy’s Trendsalon, In de Fuik 5, 3192 HD Hoogvliet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant