Afbeelding

Internationale Vrouwendag ook in Alexandrium Shopping Center!

Algemeen 41 keer gelezen

Rotterdam – Op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart staat Alexandrium Shopping Center in het teken van Internationale Vrouwendag. Na het grote succes van 2019 pakt Female Force Showcase het dit jaar nog groter aan door het winkelcentrum niet één, maar twee dagen om te toveren tot een echt vrouwen walhalla.  


Female Force Showcase in Alexandrium Shopping Center!  In het kader van Internationale Vrouwendag vindt het event waar alleen vrouwelijke artiesten het podium betreden, opnieuw plaats in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam!

Female Force Showcase is een podium waar vrouwen volledig de baas zijn. Op het podium staan een aantal krachtige vrouwen en er vindt een uitwisseling plaats van diverse disciplines. Het event wordt georganiseerd door Stichting Female Force in samenwerking met Alexandrium Shopping Center en vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 maart. Maar liefst een heel weekend spraakmakende entertainment, fantastisch shoppen en nog veel meer. Het podiumprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt op de facebookpagina van het event, maar wij kunnen nu al verklappen dat niemand minder dan hoofdacts Yuli Minguel en Groove Gig op het podium staan. Zij zijn klaar om het weekend te rocken! Naast entertainment op podium treft men ook een mini markt met startende vrouwelijke onderneemsters op het gebied van mode, persoonlijke verzorging, kleding en sieraden. Ook een fashionshow is onderdeel van het programma met o.a. de winkel Zizzi.

Een weekend om niet te missen! 

Datum: Zaterdag 7 maart en Zondag 8 maart 2020

Tijd: 12.00 - 18.00 uur

Website:  www.alexandriumsc.nl

Facebook:  www.facebook.com/alexandriumsc

Uit de krant