Afbeelding
Foto: Merlijn Spenkelink

Inschrijving Harbour Tour 2020 geopend

Algemeen 5 keer gelezen

Rotterdam - De inschrijving voor de 4e editie van de Harbour Tour is geopend. Op zondag 27 september kunnen recreatieve fietsers kiezen uit routes van 75, 100 of 135 km door de Rotterdamse haven. De unieke toertocht biedt deelnemers ook dit jaar de mogelijkheid om te fietsen over haventerreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn.


Vanaf de Rotterdamse Waalhaven vertrekken alle routes voor het hoofdkantoor van Broekman Logistics. De deelnemers ontdekken de Rotterdamse haven op een unieke manier. De route voert over een aantal haventerreinen, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, laat staan per fiets. Europoort ITT is een van de bedrijven die zondag 27 september haar poorten open zet voor de Harbour Tour. De route voert hier langs de metershoge containers. Na afloop zijn de deelnemers welkom op het gezellige dek van Broekman Logistics, waar de finale van het WK Wielrennen kan worden gevolgd op een groot scherm. De organisatie verwacht dit jaar wederom 1.500 deelnemers aan de start. Inschrijven kan vanaf vandaag via www.harbourtour.nl

We Are Cycling

De Harbour Tour maakt deel uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland maken onder andere de Classico Boretti, KlimClassic, Gerrie Knetemann Classic en sinds dit jaar ook de Ronde van Nijmegen onderdeel van de We Are Cycling kalender.

Uit de krant