Afbeelding

Heet jij Nadia? Dan mag je met korting naar deze dansvoorstelling!

Algemeen 6 keer gelezen

Rotterdam - In het Maaspodium gaat op  vrijdag 13 maart (20.15 uur) de voorstelling Nadia van Rotterdams danstalent Amira al Rawi in première. Gebaseerd op haar persoonlijke levensverhaal neemt Amira het publiek mee op een reis vol strijd en overwinning. Heet je Nadia, dan kun je met de speciale kortingscode NADIA en op vertoon van een identiteitsbewijs voor 5 euro naar deze bijzondere voorstelling. Reserveer online je kortingskaartje via www.maaspodium.nl/nadia.  

Herinneringen zijn bevroren momenten in de tijd, bewegingen tussen heden en verleden. Nadia is een solo die het verhaal opnieuw laat beginnen en toont dat wat in de tijd verloren leek ons kan bewegen. Het verhaal vindt zichzelf terug en gaat door. Wat verloren leek, danst, deinst terug, keert zich om. Zoals het lichaam het verhaal reconstrueert, terugkeert naar het begin, naar wat was om te laten zien dat niets definitief verloren is. Na afloop van de voorstelling is er nog een nagesprek met Amira al Rawi en Leo Spreksel (oud artistiek directeur bij Korzo). 

Over Amira al Rawi 
Amira al Rawi is een jonge danseres die zich ontwikkelt heeft als een bijzondere choreografe met een eigen verhaal. Vanaf jonge leeftijd was haar doel danseres te worden en in dat streven heeft zij veel obstakels overwonnen. Amira’s stijl is gebaseerd in de urban dans met invloeden van voguing en waacking. Haar voorstellingen hebben een persoonlijke invalshoek en zijn geënt op wat zij om zich heen ziet. Nadia is Amira’s eerste solovoorstelling. Gebaseerd op haar persoonlijke levensverhaal wil zij het publiek meenemen op een reis vol strijd maar ook overwinning.

Uit de krant