Robin zonder ‘Hood’
Robin zonder ‘Hood’ Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond

Nobele Robin richt zijn pijlen op een nieuw huisje!

Algemeen 5 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan via ‘Schrijf mee’ op onze site een bericht met foto plaatsen!


Robin zat verscholen in de struiken. Om te stelen van de rijken en de buit te verdelen onder de armen? Wij denken van niet, deze mooie kater van 3 jaar lijkt meer verdwaald en om die reden onder de bosjes gekropen. Net op tijd was daar ‘Maid Marian’, die zorgde dat hij veilig bij ons in de opvang kwam. Daar blijkt Robin verre van een struikrover maar juist een vriendelijke vent met het hart op de goede plek. Dol op aandacht en als het even kan, slaat hij z’n pootjes om je nek voor een knuffel. Gelukkig is Robin niet ‘opgeëist’ door snoodaards zoals de ‘Sheriff van Nottingham’ of ‘Prince John’. Maar evenmin door zijn eigenaar. Dus nu richt onze nobele held zijn pijlen op een nieuw huisje!

Meer weten over het adopteren van Robin (zonder ‘Hood’)? Kijk op de website van Stichting Zwerfkatten Rijnmond: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-robin/

Uit de krant