Logo dehavenloods.nl


Ga het avontuur aan tijdens Missie RDM

Rotterdam - Tijdens de Wereldhavendagen herken je het RDM-terrein niet meer terug! Bezoekers, entertainers en begeleiders hijsen zich in witte overalls en werken in verschillende technische spelgebieden samen aan een betere, slimmere en creatievere wereld... Neem deel aan deze unieke Wereldhavendagenexcursie en ga voor het officiële Missie RDM-certificaat!

Op zaterdag 2 september wordt het RDM-terrein bij Heijplaat omgetoverd tot een festivalterrein voor tieners en ouders. Iedere deelnemer tussen de 8 en 12 jaar krijgt een Missie RDM-pak aangemeten waardoor je transformeert tot een echte 'Droogdokker'.

Missie RDM is opgebouwd uit verschillende spelgebieden die over het terrein zijn verspreid. Elk gebied staat voor een aantal opdrachten uit de missie die door jou moeten worden vervuld. Elk spelgebied bestaat uit minstens drie opdrachten. Denk aan het bouwen van jouw eigen droomeiland, het besturen van drones met je hersenen, schieten van petflessen, je eigen gel maken en meer. Wanneer je alle spelgebieden hebt doorkruist en alle badges zijn verzameld, krijg je het officiële Missie RDM-certificaat dat door de Kapitein wordt uitgereikt. Het certificaat is het bewijs dat de Droogdokkers hebben bijgedragen aan een betere toekomst voor onze wereld. 

Voor meer informatie en tickets: www.missierdm.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten