Logo dehavenloods.nl


Treurig jubileum: Jack zit vandaag precies een jaar in het asiel...

Rotterdam - Jack is een gevonden Amerikaanse Stafford van 2½ jaar. Vandaag (zaterdag 12 augustus) beleeft Jack een treurig jubileum: hij woont precies één jaar in het dierenasiel...

Jack heeft waarschijnlijk al het nodige meegemaakt in zijn jonge leven. In het begin had Jack moeite om mensen te vertrouwen, die fase is over en het is nu een leuke hond. Hij is rustig en kan zichzelf prima vermaken met een tennisballetje. Hij gaat braaf zitten en geeft zelfs een pootje weg, het liefst voor een lekker koekje. Als hij eenmaal aan je gewend is, is hij heel aanhankelijk. 

Jack kan een paar uurtjes per dag alleen zijn, en een ritje in de auto is geen probleem. Tijdens het wandelen, trekt Jack aan de riem en houdt graag het tempo erin. Hij reageert niet op voetgangers of fietsers en luistert goed. 

Jack heeft een beschadigd oog iets waar je rekening mee moet houden omdat hij van die kant niet alles ziet. Andere honden, katten en kinderen zijn niet zijn 'ding'. Hij zoekt een thuis waar hij alle aandacht krijgt,  waar hij voldoende beweging heeft en niet te veel alleen hoeft te zijn. Hij heeft iemand nodig die stevig in zijn schoenen staat en ervaring met het ras heeft. Ben jij de speld in de hooiberg? Dan wil Jack jou heel graag ontmoeten.
 

Voor meer informatie, telefoon 088-34 37 112 of www.dierenbescherming.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten