Logo dehavenloods.nl


Historische bokswedstrijd Mayweather-McGregor live in Pathé Schouwburgplein

Rotterdam - In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus is de historische bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor live te zien in Pathé Schouwburgplein. Het evenement in Las Vegas begint om 3.00 uur, de hoofdpartij staat gepland om 5.00 uur. Tickets (12,50 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl/sport en aan de kassa's van de bioscopen.

Sportliefhebbers in de hele wereld raken niet uitgesproken over het naderende gevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather. Twee grote kampioenen in twee totaal verschillende disciplines.
 
McGregor (28) is de absolute ster van de UFC, de belangrijkste Mixed Martial Arts-competitie. De Ier is er met zijn spectaculaire vechtstijl en provocerende gedrag de grote blikvanger en heeft meerdere UFC-titels op zijn naam staan.
 
De Amerikaan Mayweather (40) is meervoudig wereldkampioen boksen en verloor in zijn professionele carrière nog nooit een wedstrijd. Maar liefst 49 keer bleef hij ongeslagen. De bokser beëindigde in 2015 zijn carrière, maar trekt speciaal voor deze clash nog één keer zijn handschoenen aan.
 
Op zaterdag 26 augustus staan Mayweather en McGregor tegenover elkaar in de T-Mobile Arena in Las Vegas voor een nu al historisch sportevenement. Het gevecht wordt gehouden volgens de traditionele boksregels.
 
 

Reageer als eerste
Meer berichten