Logo dehavenloods.nl


Haaien in de Kralingse Plas!

Rotterdam - Zet 11 en 12 augustus in je agenda, want dan wordt de Kralingse Plas omgetoverd tot ware 'drijf-in' bioscoop. Met op het grootste LED-scherm van Europa de vertoning van Jaws!

Het evenement 'Jaws in de Kralingse Plas' is een filmfestival met Jaws in de hoofdrol. Er is een speciaal Amity Island Foodcourt met drankjes, hapjes en verse popcorn. Je kan met een haai op de foto, je laten schminken alsof je net bent aangevallen, een spel spelen met je vrienden, van de groene zeep-baan afglijden en een dansje doen terwijl de dj's hun onderwatermuziek draaien. 's Avonds kijk je de film Jaws op de meest unieke manier: vanuit het water (je kan ook op het strand zitten). Blijf vooral goed om je heen kijken, er zou zomaar 'iets' kunnen gebeuren... Na de film wordt er nog even doorgefeest met live muziek van Moonshark.

11 & 12 augustus, 14.00 uur: terrein en foodcourt open, 14.00 - 18.00 uur: muziek en waterpret, 18.00 uur: start avondprogramma (Jaws). Er zijn kleedkamers/kluisjes. Info/tickets: www.jaws-rotterdam.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten