sociaal werker Annette Den Ouden en de jongste prijswinnaar Lina
sociaal werker Annette Den Ouden en de jongste prijswinnaar Lina Foto: Dianne Nolen

Kinderen Oude Noorden kleuren voor mensen die een lichtpuntje kunnen gebruiken

Algemeen 100 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedereen kan op onze website zelf een bericht met foto plaatsen!

“Dat wilde ik zo graag hebben”, zegt Lina enthousiast over haar cadeau: lipgloss DIY. Ze ontving een prijs bij de kleurplatenactie ‘Ik kleur voor jou’ in het Oude Noorden.

Winkeliers van de Zwaanshals en Stichting Goud van Noord beloonden op zaterdag 9 mei een aantal kleurplaten met een leuke prijs in de categorieën: t/m 5 jaar / 6 t/m 8 jaar / 9 t/m 12 jaar / volwassenen. De kleurplaten zijn bedoeld voor mensen die wel een lichtpuntje kunnen gebruiken in deze coronacrisis. Naast Lina wonnen Thijs, Bernadette, Stefanie (ze kreeg haar kleurplaat op de Pr. Julianaschool mee), Wahid en Roger een prijs. Er waren mooie cadeau’s voor de kinderen, dankzij een gift aan Goud van Noord, onder andere cadeaubonnen van de Intertoys en Geomag magnetisch speelgoed en een beautycadeau. Verder een boeket bloemen van Natuurlijk, wijn van Barrels to Bottles en voor de gasten bij de uitreiking een bon voor een ijsje van Koen. 

De kleurplaten gaan door naar de Serve the City Kaarten- en Kleuractie. Kinderen zullen de kleurplaten wegbrengen naar mensen in de wijk die veel alleen zijn, die thuis moeten blijven voor hun gezondheid of naar een gezin waar het thuis niet altijd makkelijk is. Tel daarbij de kleurplaten van Nuestra Casa en meer dan 125 mensen worden binnenkort verrast met een mooie kleurplaat of kaart in hun brievenbus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant