Misdaadcollege presentator Rick Nieman
Misdaadcollege presentator Rick Nieman Foto: Valerie Kuypers

Live meekijken bij opnames tv-programma over moord op krantenbezorgster Anita van Dijk

Algemeen 139 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedereen kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Online en live meekijken naar het studioprogramma ‘Misdaadcollege’ waarin de zaak van de ‘Moord op de krantenbezorgster’ centraal staat?! Dat kan!

Op de vroege ochtend van 13 mei 2016 gaat Anita van Dijk, net zoals alle andere dagen, op de fiets haar krantenwijk doen in de Rotterdamse wijk Oud-Mathenesse. Ze is een bekende verschijning in de buurt. Vanuit het niets wordt ze neergestoken. Zo maar, midden op straat. De aanval is zo heftig dat ze een week later aan haar verwondingen overlijdt. Een tijd tast de politie in het duister wie verantwoordelijk is voor deze gruwelijke daad. Door ingenieus speurwerk en DNA-onderzoek wordt de dader opgepakt en berecht.

In het televisieprogramma ‘Misdaadcollege’ van Omroep WNL vertellen politie en justitie voor één keer hoe ze deze geruchtmakende zaak wisten op te lossen. Onder leiding van Rick Nieman geven de onderzoeksleiders van de politie, de Officier(en) van Justitie en andere directbetrokkenen openheid van zaken.

De opname vindt plaats op maandagavond 11 mei tussen 21:00 en 22:00 uur. De aflevering wordt online gestreamd via ZOOM en u kan zich hiervoor aanmelden!

Heeft u deze zaak met speciale aandacht gevolgd? Bijvoorbeeld omdat u in de omgeving woont/woonde? Wilt u eventueel een vraag stellen aan een van de directbetrokkenen over het onderzoek of het proces? Of heeft u een andere reden waarom u de opnames online wilt bijwonen? Meld u dan snel aan om online aanwezig te zijn bij de opnames van ‘Misdaadcollege’. Mail naar: dionne.puttmann@nopicturesplease.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant