Logo dehavenloods.nl


Vrijwilligers gezocht voor kinderen met beperking

Rotterdam - In de zomervakantie organiseert Stichting Wielewaal in Rotterdam kinderthemaweken: vakantiedagopvang voor kinderen met een beperking. Samen met een groep vrijwilligers onder leiding van een recreatieleider doen zij allerlei activiteiten. 

Bij de kinderthemaweken komen er kinderen tussen de 4 en 20 jaar met een beperking. De kinderen komen 's ochtends naar de locatie en worden in de middag weer opgehaald. Het vrijwilligersteam is de hele week aanwezig en organiseert allerlei activiteiten binnen een thema. Een speurtocht met rolstoelen, koekjes bakken met blinde kinderen of een sportieve apenkooi met ADHD-ers… Voor iedereen is wel iets leuks te doen. Ervaar zelf hoe het is om een groep kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen!

Wielewaal zoekt vrijwilligers voor verschillende kinderthemaweken in Rotterdam in de periode van 20 juli tot 11 augustus. Als vrijwilliger help je bij het organiseren en uitvoeren van de activiteiten. Indien nodig help je de kinderen met eten en drinken en toiletgang. Op elke locatie is een ervaren recreatieleider en (waar nodig) een verpleegkundige aanwezig, zodat je er nooit alleen voor staat. Vooraf ontvang je uitgebreide informatie. Minimumleeftijd is 17 jaar, een speciale opleiding is niet nodig. Enthousiast geworden? Bekijk de mogelijkheden van vrijwilligerswerk op de kinderthemaweken - of de logeerweekenden of groepsvakanties - op  www.wielewaal.nl of bel 088 122 44 00.
 

Reageer als eerste
Meer berichten