Logo dehavenloods.nl


(foto: Roza Schous)
(foto: Roza Schous)

Pica Pica blijft verzamelen

Rotterdam - De Pica Pica Zomerparade zit alweer op de helft! Elke zaterdag en zondag verrast Pica Pica je door je mee te nemen naar nieuwe en of bijzondere hotspots in Rotterdam, waar bijzondere muzikale acts en jonge talentvolle kunstenaars een pop-up podium krijgen. Er zijn nog 13 bijzondere edities te gaan.

De Pica Pica Zomerparade was o.a. bij de opening van Nieuwkomers op de Keilewerf in Rotterdam-West. Reisde naar Rotterdam-Zuid waar Amanda van den Hill (die ook te zien was op North Sea Jazz) ons trakteerde op een prachtig intieme set onder het genot van heerlijke suikervrije en glutenvrije taartjes en koekjes van Sharp Sharp. We vierden vaderdag op de kades van het jachthaventje in Rotterdam-Zuid bij Proeflokaal Bregje met Where's Mary en mochten klanten en barbiers van Mudly's Barbershop afleiden met een optreden van Vocalsz.

Komend weekend reist onze 'ekster' gewoon weer verder. Aanstaande zaterdag in het Eethuisje van Delft met muziek van Michel Ebben, zondag 23 juli bij muziekcafé Kopi Soesoe op Katendrecht met MAYÍN, maar ook Rauwdouwer, Ijssalon Koen en Rotterdamse Munt staan nog op het tourschema waar we je graag kennis laten maken met oa. Adison Holy King, St Maane en Joost Wander. Het muziekprogramma wordt mogelijk gemaakt door de Popunie. Toegang voor alle evenementen is gratis.
Meer over het programma kun je lezen in ons programmaboekje en op onze Facebookpagina onder alle events.
 
Pica Pica Zomerparade
Datum: nog elk weekend tot 27 augustus 
Tijd: verschillend per locatie / exposities doorlopend zie Facebook
Locaties: Diverse lokaties in Rotterdam. Onder andere Eethuisje van Delft, Kopi Soesoe, Uit Je Eigen Stad, Lekker Op Zuid en Brouwerij Noordt.
Meer informatie: http://www.picapica010.com/zomerparade-2017/

Reageer als eerste
Meer berichten