Logo dehavenloods.nl


Dubbel op!

Rotterdam - Kruimel en Tijger, twee poezen van 16½ jaar, afgestaan wegens allergie. De dames zijn sinds ze kittens waren al bij elkaar, en moeten samen geplaatst worden. Kruimel en Tijger zijn hun hele leven al samen, en kunnen hun leven niet voorstellen zonder elkaar. Het zijn aanhankelijke, rustige schootkatten, binnenkatten, maar wel een balkon gewend. Kinderen zijn geen bezwaar, ze zijn geen honden gewend. De dames zijn gezond, hebben nog een gebitssanering gehad, dus ze zijn klaar met frisse adem samen een nieuw thuis te zoeken.

Wat is mooier dan een senior? Dat zijn twee senioren! Een oudere kat verdiend wat meer aandacht, maar je krijgt er wat moois voor terug, en zeker in dit geval, is het dubbelop. Een kat van 18 jaar is tegenwoordig geen uitzondering meer, en ze zijn de wilde haren allang kwijt. Heb jij genoeg ruimte op jouw schoot voor deze charmante dames?

Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam tot ziens.

Reageer als eerste
Meer berichten