Logo dehavenloods.nl


Albert Heijns werken via Present Rotterdam aan betere buurt

Rotterdam - Albert Heijn wil een buurtwinkelTekst zijn. Twee vestigingen in Rotterdam Zuid lieten het niet bij woorden, maar gingen een samenwerking aan met Stichting Present Rotterdam. Samen met deze stichting wilt Albert Heijn Krabbendijkestraat en Albert Heijn Slinge een verschil maken in de buurt.
 

Bij de aftrap van deze samenwerking werd een grote BBQ bij een Leger des Heils locatie in Rotterdam Zuid gesponsord door Albert Heijn. Een groep vrijwilligers, studenten van het dispuut Arena, maakten met de gedoneerde hamburgers en frisdrank er een mooie avond van. De studenten wilden zich namelijk inzetten voor een ander door een speciale avond te organiseren voor mensen die worden opgevangen bij het Leger des Heils. Albert Heijn Krabbendijkestraat maakte het zo mede mogelijk dat dit een mooie hulpactie werd. 
 
Jeroen Zoetmulder is filiaalmanager van Albert Heijn Krabbendijkestraat. Zijn doel is om Albert Heijn in te zetten voor een betere buurt. Hij vind het belangrijk om mensen te steunen die de ander willen helpen in de buurt. Dat is ook precies wat Present Rotterdam bij kan aansluiten. Als een groep mensen (studentengroep, afdeling van een bedrijf, een vriendengroep, o.i.d.) zich wil inzetten voor kwetsbare Rotterdammers kunnen zij terecht bij Stichting Present Rotterdam. Deze vrijwilligersorganisatie verbindt al bijna 10 jaar zulke hulpgroepen aan concrete situaties waar hulp nodig is - ook in de buurten rondom de AH-vestigingen. Jeroen Zoetmulder: ''Samen steunen we Rotterdammers die zich willen inzetten voor hun buren.''
 

Reageer als eerste
Meer berichten