Logo dehavenloods.nl


Rotterdam Zingt! Zing je mee?

Rotterdam - Zaterdag 15 juli is het weer tijd voor het leukste gratis toegankelijke meezingevenement van Nederland: 'Rotterdam Zingt'. Het evenement dat heel Rotterdam uit volle borst laat meezingen op het gezellige Grotekerkplein bij de Laurenskerk in Rotterdam.

Op het repertoire staan liedjes die iedereen kent, van Abba tot Beatles, van Frank tot Frans, maar ook liedjes met een oer-Rotterdams karakter zoals Ketelbinkie of You'll never walk alone. Onder begeleiding van een presentator worden deze liedjes meegezongen door zowel de sfeermakers op het podium als het publiek. De teksten worden, naast de sfeerbeelden, geprojecteerd op de aanwezige ledschermen.
Talent is totaal niet belangrijk, het gaat om de lol van het samen zingen!

Organisator Chantal Wessels: Rotterdam Zingt is de afgelopen jaren gegroeid en het leeft in de stad. Rotterdam Zingt heeft een heel trouw enthousiast publiek. Een keer begon het te regenen en de mensen bleven gewoon staan. Het hele plein vol met op en neer deinende gekleurde parapluutjes. En de reacties zijn zo mooi en overweldigend.

Enthousiaste bezoeker over Rotterdam Zingt:
'Heerlijk gezongen, gelachen en gedanst. Al die vrolijke gezichten. Wow, wat een super feest in Rotterdam. Prachtig. Ja, zingen maakt gelukkig, dat weet ik zeker! Ik ben er dit jaar weer bij en neem m'n vrienden en familie mee.'

De Wannabiezz openen Rotterdam Zingt om 19.00 uur en na dit spetterende optreden betreden de sfeermakers het podium en onder begeleiding van de energieke presentator is het tijd om de keeltjes te schrapen en heel Rotterdam uit volle borst te laten meezingen. Van jong tot oud! En of je nu zuiver of vals zingt dat maakt niet uit, van samen zingen word je blij. Er komen muzikale gasten voorbij maar… het publiek is en blijft de ster van de avond!

Rotterdam Zingt op 15 juli. Zing je mee?
Rotterdam Zingt - zaterdag 15 juli 2017
Grotekerkplein bij de Laurenskerk
Rotterdam
www.facebook.com/rotterdamzingt
www.nederlandzingtmee.nl

Reageer als eerste
Meer berichten