Logo dehavenloods.nl


De winnaar wint 60.000 dollar, de nummer 2 gaat naar huis met 40.000 dollar.
De winnaar wint 60.000 dollar, de nummer 2 gaat naar huis met 40.000 dollar.

Gaming-evenement DreamHack live in Pathé

Rotterdam - Pathé De Kuip gaat zaterdag 15 juli live de zomerfinale van het gaming evenement SMITE DreamHack uitzenden; 's werelds grootste digitale festival. Het evenement moet dit jaar de grootste editie tot nu toe worden en is daarom verdeeld in drie verschillende gebieden: het LAN-gebied, de eSports Area en de Expo Area.

Finale
Aan de Pro League Finals nemen acht SPL-teams deel: de Top 4 van Europa, de Top 3 van Noord-Amerika en het beste Zuid-Amerikaanse team. Donderdag 13 en vrijdag 14 juli zijn de kwart- en halve finales; zaterdag 15 juli is de finale: een best of five. De winnaar neemt 60.000 dollar mee, de nummer twee 40.000 dollar. Voor de Console League Finals zijn de Noord-Amerikaanse Top 3 en het beste Europese team van de SMITE Console League Summer Split uitgenodigd. Donderdag 13 en vrijdag 14 juli zijn de halve finales; zaterdag 15 juli is de finale, een best of five. Voor de winnaar ligt twintigduizend euro klaar, de nummer twee krijgt vijftienduizend dollar. Valencia is een van de Europese locaties van de Dreamhack World Tour.

Code
Het evenement vindt plaats van 13 t/m 15 juli in het Spaanse Valencia. De finales zaterdag 15 juli worden om 18.00 uur live uitgezonden in Pathé De Kuip. Tickets zijn 17,50 euro, inclusief een gratis cola. Bezoekers ontvangen speciale swags en maken kans op een Golden Ticket, een digitale code die recht geeft op het unlocken van een item in de game. kijk voor meer informatie op www.pathe.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten