Wauw... Daar wil elke Rotterdammer toch vast binnenkijken?
Wauw... Daar wil elke Rotterdammer toch vast binnenkijken? Foto: Ossip van Duivenbode

Win een privé-rondleiding door Depot Boijmans Van Beuningen!

Algemeen 98 keer gelezen

Rotterdam - Eindelijk, na máándenlang met open mond kijken naar de buitenkant, kun je over iets meer dan een maand Depot Boijmans Van Beuningen ook van bínnen bewonderen! Op 25, 26 en 27 september is de Zilveren Opening, een soort open huis waarbij iedereen een kijkje kan komen nemen. Na dat weekend begint de inrichting van het gebouw en blijft het Depot weer gesloten tot de échte opening in het najaar van 2021.

Maar... Eerst hebben we nog een hele bijzondere lezersactie! Speciaal voor twee lezers van De Havenloods is er binnenkort al een exclusieve privé-rondleiding in het nieuwe spiegelende icoon van Rotterdam. Museumdirecteur Sjarel Ex leidt de winnaars van de lezersactie rond door het bijzondere gebouw. Je kunt hem al je vragen stellen, foto’s en filmpjes maken zoveel je maar wilt én er komt natuurlijk een verslag van je bezoek in De Havenloods!

Dus ga vast nadenken over wat je allemaal wilt weten over het Depot en waarom je er zo graag binnen wilt kijken, en stuur een mail naar redactie.hl@dpgmedia.nl. Wie weet krijg jij dan binnenkort een privé-rondleiding in het unieke bouwwerk!

(de actie is vanwege voorschriften op de bouwplaats alleen bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant