Wat moet je als zwerfkat als je vertrouwde buurtje wordt gesloopt?

Algemeen 18 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is via ‘Schrijf mee’ ingezonden door Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Deze week aandacht voor Swieber. Zijn vertrouwde buurtje wordt gesloopt en nu zoekt ie een huisje. Wie helpt?

Tja, daar sta je dan… zwerf je van jongs af aan door je vertrouwde buurtje, weet precies alle adresjes te vinden waar je een hapje krijgt en veilig kunt schuilen… en dan besluiten ze om alle huizen daar te slopen! Weg bekende stek waar je je thuis voelt en de omgeving inmiddels als je broekzak kent. Dit is dus wat Swieber staat te gebeuren en nu wil dit lieve katertje van 1 jaar graag elders komen buurten. Maar dan wel met een vast thuishonk. Want Swieber is eigenlijk gewoon een heerlijke kroelkont en hij vindt het geweldig om aandacht te krijgen. Dan is een eigen huisje met tuin bij lieve mensen natuurlijk veel leuker dan struinen op straat. Momenteel verblijft Swieber in de kattenopvang voor een APK, maar hij staat te popelen om voortaan door het leven te gaan als gezellige huiskat!

Bij wie mag Swieber aankloppen voor een permanente stek? Ga voor meer informatie over het adopteren van een kat bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond naar: https://www.zwerfkattenrijnmond.nl/adopteer/fijn-thuis-gezocht/adoptiekat-swieber/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant