Pop-up act van Boost Webbing Dress
Pop-up act van Boost Webbing Dress Foto: Simona Kaaijk

Straattheater Festival Rotterdam verrast met pop-up optreden

Algemeen 106 keer gelezen

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Straattheater Festival Rotterdam (SFR) dat op 22 augustus plaats zou vinden, ging dit jaar vanwege COVID19 helaas niet door. De organisatie heeft daarom afgelopen zaterdag bezoekers op een aantal plekken in Rotterdam verrast met een bijzondere pop-up performance.

In regen, wind en zon op verschillende locaties op de Kaap, genoten de bezoekers van terrassen en voorbijgangers van een verrassend en bijzonder optreden van Boost met hun act: Webbing Dress, dat gaat over positieve energie en over verbinding. De act verbeeldt de schoonheid van afstand in circus, dans en muziek. De act werd uitgevoerd door een muzikant, een contorsionist (slangenmens) en een cameravrouw. De cameravrouw was onderdeel van de scene en heeft het optreden live gestreamd. Er was ook een vierde speler, een muzikant die vanuit thuis participeerde en alleen in de streaming te zien was. De gelukkige prijswinnares Renske Krijger, de winnares van de actie die SFR eerder georganiseerd had, kreeg een privé optreden in haar tuin.

Femke Schot en Sjaak Overveld, organisatoren van het SFR, zijn erg blij dat ze vandaag toch een aantal mensen hebben kunnen verwonderen met straattheater. “We konden deze dag niet zonder iets van ons te laten zien en horen, voorbij laten gaan”, aldus Sjaak. “Maar volgend jaar gaat ons festival wel door, en dan gaan we veel meer mensen verrassen met bijzondere voorstellingen!” Femke vult aan: “Deze vindt dan op de bijzondere datum 21-08-21 plaats, dus het kan niet anders dan dat het dan een bijzonder Straattheater Festival gaat worden!”

Pop-up act van Boost Webbing Dress in tuin
Pop-up act van Boost Webbing Dress
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant